Fidexpert.ro  
HOME PAGE
NOUTATI
DESPRE NOI
SERVICII
PORTOFOLIU
CARIERE
CONTACT

fidexpert
Despre Fidexpert

Scurt Istoric

Fidexpert este un cabinet de audit, contabilitate si consultanta financiar-contabila si fiscala, compus din colaboratori romani si elvetieni.

Obiectivul nostru primordial consta in punerea la dispozitia clientilor nostri a unor informatii financiare fiabile in diverse domenii de activitate.

FIDEXPERT propune investitorilor internationali si companiilor romanesti servicii de asistentã de la inceputul investitiei si pe parcursul derulãrii afacerii.

Fidexpert este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si a CECCAR. Abilitatile dezvoltate de profesionistii romani incepand cu 1994, sunt imbunatatite acum prin colaborarea permanenta cu cabinetul asociat din Elvetia.

Echipa

Pentru a raspunde exigentelor clientilor nostri, echipa FIDEXPERT este constituia din colaboratori extrem de bine calificati: auditori, experti contabili, economisti, fiscalisti, romani si straini.

Avand ca scop oferirea unor servicii de inalta calitate intr-un domeniu aflat in continua schimbare, FIDEXPERT a investit permanent in formarea echipei sale. Competenta sta la baza relatiilor de incredere pe care Fidexpert le intretine cu clientii sai.  

Valorile noastre:  
- Independenta  
- Profesionalism  
- Calitate  
- Orientare catre client  
Calitatea: o prioritate :
-Controlul calitatii in fiecare etapa a misiunilor noastre  
-Comitet deontologic intern  
-Verificari interne si externe

 

Pentru mai multe detalii contacteza echipa de profesionisti Fidexpert
click aici

Echipa Fidexpert ofera o gama variata de servicii.
Pentru a consulta gama noastra de servicii click aici

Fidexpert Grup
Home | Noutati | Despre Noi | Servicii | Portofoliu | Cariere | Contact